minder dan een week!
Door: Marit en Jitteke
Blijf op de hoogte en volg Jitteke en Marit
21 Juni 2010 | Nederland, Amsterdam
Aftellen kun je het niet eens meer noemen, zo snel gaan we al. Zaterdag al zullen we in het vliegtuig stappen om over 7 en een halve week pas weer voet op Nederlandse bodem te zetten.
De officiële voorbereidingsperiode van AIESEC is afgelopen vrijdag dan wel memorabel afgesloten, maar die van ons is nog in volle gang (we zijn elkaars favoriete stalker geworden). Zowel kleine dingetjes als wat voor een soort stekkers we daar nodig hebben, als grote dingen zoals het opnieuw moeten veranderen van ons route als we naar een congres willen gaan, blijven elkaar afwisselen en voor elk ding dat we afstrepen, bedenken we er twee bij. Maar dit allemaal maakt niks meer uit als we zaterdag in dat vliegtuig stappen, lacherig een lijst zullen maken van alles wat we vergeten zijn en ons volledig kunnen gaan storten op Roemenie!
Zoals uit het bovenstaande stukje al wel blijkt, is 5 dagen voor vertrek nog steeds de route niet helemaal duidelijk maar wat wel vast staat, is dat we in Roemenie AIESEC commitees door het hele land bij zullen staan, meewerken aan humanitaire projecten en vooral de Roemeense cultuur goed zullen leren kennen. We hebben er dan ook super veel zin in!
De backpacks staan al zo goed al klaar, de laatste dingen voor de uni geregeld, afscheid wordt genomen en de volgende update zal dan ook vanuit Boekarest komen!
Xx Jitteke & Marit
21 Juni 2010 - 16:49
Elke:
Jaloeerrrsss!! ik wil ook al gaan :( Geniet ervan meiden, kan niet wachten alle verhalen te horen en foto's te zien! love xxx -
21 Juni 2010 - 19:15
Sap:
Spannend! Kan niet wachten op alle hilarische verhalen met die spannende Roemeniers! xxxxxx sap -
21 Juni 2010 - 19:58
Jolijn:
Lieve Mar,
we gaan nog even van je genieten deze week! En dan heel lang geen marit-jolijn acties! dus snel koffie drinken deze week! :) Keep us posted! dikke x -
21 Juni 2010 - 20:21
Mariek:
Aaaah ga genieten lieve meiden!Zo maar een afscheidsbiertje op de kroeg marit?;) En vanaf hier alvast een dikke kus voor jou jitteke! Volgens mij gaan jullie een top tijd tegemoet!! -
21 Juni 2010 - 21:06
Aukje / Ben:
Lieve Marit,
Het afscheid is al een beetje begonnen, spannend allemaal!!
We kennen Jitteke alleen uit de verhalen, maar het gaat vast goed komen met jullie!! Alvast toi,toi,toi en dikke kus -
22 Juni 2010 - 07:56
Knoes:
Hee lieve mar,
Super vet dat je zo'n reis gaat maken heel erg gaaf. Ik ben ontzettend benieuwd naar al je verhalen en foto's en denk dat je een super tijd zult hebben daar!
Jammer dat we elkaar lang niet zullen zien maar ik stel aangename reunie voor als je over 8 weken weer terug in der niederlanden bent oke?
Geniet ervan een een dikke kus!
xxxx -
28 Juni 2010 - 05:33
Sas:
Maritt hoe gaat het met je?
al in het mooie Roemenie?
super tof !
Wel jmmr dat ik je niet meer gezien heb.. dacht je vrijdag langskwam?!
xxxx